Cele 15 minute gratuite din parcarea privată zona Gării CFR Constanța…

La sfârșitul lunii mai 2023, parcarea din zona Gării CFR Constanța a fost închisă pentru a fi supusă unor lucrări de renovare.

După mai bine de trei luni de lucrări, renovarea a fost finalizată, iar parcarea a fost redeschisă pentru utilizare. Gardurile montate în zona respectivă au fost demontate, permițând astfel accesul călătorilor și conducătorilor auto în parcarea renovată. Această finalizare a lucrărilor ar fi trebuit sa fie o veste bună pentru locuitorii și vizitatorii din zona Gării CFR Constanța, oferindu-le 15 minute gratuite in parcare precum și facilități îmbunătățite.

Societatea Mini Farm a fost înființată în data de 10 octombrie 1996, având sediul pe strada Republicii nr. 85, din localitatea Babadag, județul Tulcea. Administrator este Marin Călin, iar unic asociat este Valentina Călin, președintele Colegiului Farmaciștilor Tulcea. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 319.522.045 de lei, profitul de 3.406.878 de lei, iar datoriile, de 141.498.451 de lei, cu 499 de angajați.

Cele 15 minute gratuite au ramas doar o promisiune…

Și la parcările din oraș plătești de la primul minut. Deși au spus ca jumătate de ora e gratis….

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE