Bolnavii de cancer neasigurați, gratuitate la tratament

Pacienții bolnavi de cancer neasigurați vor beneficia, începând cu 1 iulie 2024, de servicii medicale gratuite, în cadrul Planului Național de Cancer.

Valeria Herdea, președinta Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a declarat, pentru  Agerpres, că pachetul de analize și investigații medicale de care are nevoie un bolnav de cancer va fi decontat de la bugetul de stat, măsură luată după ce, anul trecut, 204.722 de persoane erau în evidență ca fiind suferinde de cancer.

Planul Naţional de Cancer este unul dintre dezideratele cele mai importante pe care eu, personal, le apăr în acest mandat, pentru că nu este normal să moară atâţia oameni. Avem 204.722 de pacienţi cu cancer la 31 decembrie anul trecut şi 2.700 dintre ei sunt copii.

Articole asemănatoare

Violatorul homosexual Corneliu Onilă, fost episcop de Huși, condamnat la 8 ani cu executare

Academia Română ar putea rămâne fără Mugur Isărescu și actualul vicepreședinte al înaltului for academic, Mircea Dumitru, fost turnător al Securității

Nicki Minaj, cerinţe extravagante la prima venire în România

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE