BILANȚUL PRIMEI EDIȚII DE #DIALOGDEMOCRACTIC

Ultimele patru luni au fost un fel de călătorie în jurul lumii, o lume a tinerilor din România și am învățat multe despre valorile lor, despre fricile sau speranțele lor în materie de țară a viitorului.

Aceste lucruri au fost posibile datorită proiectului 𝗗𝗶𝗮𝗹𝗼𝗴 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁𝗶𝗰: 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗰𝗶𝘃𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲, desfășurat în parteneriat cu Fundația Konrad-Adenauer-Stiftung Romania!

Din martie până în iunie am călătorit prin țară pentru a discuta despre lecțiile istoriei și despre valorile democratice, iar bilanțul nostru schematic arată astfel: 54 de ateliere; S-a interacționat cu cca. 1500 de elevi de gimnaziu și liceu. 12 județe unde s-a dezbătut despre importanța democrației în societatea în care trăim!

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE