Bătaie pe plaja din Eforie: Mai multe persoane conduse la audieri

O bătaie a avut loc, duminică după amiază, pe plaja din Eforie, iar poliţiştii au început cercetările.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că pe plajă ar fi avut loc o agresiune fizică.

S-au luat la bătaie pe litoral

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele investigații rezultă că agresiunea fizică ar fi avut loc între mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan. La sediul poliției au fost conduse mai multe persoane, în vederea audierii. Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale ce se impun.

Scandal în minivacanță. Mai multe persoane s-au luat la bătaie pe litoral. Care este motivul? Ce au avut de împărțit și cum s-a încheiat totul?

Articole asemănatoare

Partidul Adunarea Națională (RN) a câștigat primul tur al alegerilor anticipate parlamentare din Franța cu 34%

Persoană conștientă scoasă din mare la Saturn

Satul din Constanța unde localnicii vorbesc o altă limbă decât româna

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE