„Back to Black”, filmul biopic al lui Amy Winehouse își va începe lansarea cinematografică globală pe 11 aprilie.


Filmul biografic al lui Amy Winehouse, intitulat „Back to Black”, este descris ca fiind o sărbătoare de către realizatorii săi.

Regizorul Sam Taylor-Johnson a folosit versurile și muzica lui Amy Winehouse drept “stea călăuzitoare” în procesul de creare a acestui lungmetraj biografic. Filmul urmărește ascensiunea lui Winehouse la faimă și explorează relațiile ei cu familia și fostul ei soț, Blake Fielder-Civil.

Această producție vine la aproape 13 ani după moartea regretatei cântărețe la vârsta de 27 de ani din cauza intoxicatiei cu alcool. Considerată una dintre cele mai talentate voci ale generației ei, moartea lui Winehouse a provocat o undă de șoc în industria muzicală.

Taylor-Johnson a subliniat că a dorit să readucă muzica și cuvintele lui Winehouse la viață și să sărbătorească amprenta sa unică în lumea muzicii.

Marisa Abela, care interpretează rolul lui Winehouse în film, a descris experiența ca fiind atât descurajantă, cât și un vis. Ea a subliniat că Winehouse a fost o prezență de scena complexă, inteligentă și emoțională, iar ea a dorit să transmită această vulnerabilitate în interpretarea sa.

Filmul a fost aprobat de Amy Winehouse Estate, iar Taylor-Johnson s-a întâlnit cu familia cântăreței pentru a discuta despre proiect. Ea a subliniat că, deși nu era necesară aprobarea lor, a considerat important să își exprime respectul față de faptul că realizau un film despre fiica lor. Familia a aprobat filmul după ce l-au văzut.

„Back to Black” își va începe lansarea cinematografică globală pe 11 aprilie.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE