Actualizări majore la WhatsApp: Ce opțiuni vor fi disponibile pentru utilizatori

Foto:  Pixabay

WhatsApp va introduce în curând filtre pentru a permite utilizatorilor să separe și să localizeze mai rapid mesajele. Această nouă funcționalitate este similară cu cea existentă de mulți ani în Gmail.

Utilizatorii vor avea acces la trei tipuri de filtre: Toate (All), Necitite (Unread) și Grupuri (Groups), pentru a vizualiza toate mesajele, doar cele necitite sau cele provenite din grupuri de discuții. Filtrul “Toate” nu aduce modificări semnificative, afișând mesajele așa cum se întâmplă și în prezent. Filtrul “Necitite” va avea o funcționalitate limitată, deoarece conversațiile cu mesaje noi sunt deja afișate în partea de sus a listei de chat-uri.

Cel mai util va fi, probabil, filtrul “Grupuri”, care va permite utilizatorilor să vizualizeze doar conversațiile de grup, ascunzând celelalte. Ar fi fost de asemenea util să existe și un filtru opus, care să afișeze doar conversațiile individuale, ascunzând grupurile de discuții.

Articole asemănatoare

Admiterea in 2024, e cu buletinul ca la Provident, si un plic…

LIVE România vs Olanda 0-3

Radio Dobrogea, amendat de CNA pentru răspunsul arhiepiscopului Teodosie către o femeie abuzată

Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos. Aceste alegeri nu vă vor afecta navigarea. Beneficiati de drepturile prevazute de art. 15-22 din GDPR in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin click “ACCEPT TOATE”, acceptati folosirea tehnologiilor de tip Cookie, VEZI SETARILE INDIVIDUALE” puteti schimba preferintele in mod individual. VEZI SETARILE INDIVIDUALE